zaterdag 10 mei 2014

Een stoere kamer voor jouw kleine ster.

Als je kleine kereltje de babykamer is ontgroeid is het tijd voor een nieuwe kamer. Met een frisse stoere slaapkamer met "bedstee" maakt je bij je kleine man natuurlijk helemaal de blits.

Bedstee voor een schuine wand

Een schuine wand in een slaapkamer is meestal niet makkelijk wat betreft de inrichting. Het beperkt de mogelijkheden wat betreft de indeling. Maar door juist voor de schuine wand een "bedstee" te creëren, maak je van de minst makkelijke wand een aantrekkelijke eyecatcher. Door de rechte wand van de "bedstee" is de kamer weer in balans. De gekleurde wand en de geheel wit geschilderde bedstee versterken dit effect.


stoere slaapkamer met bijpassende accessoires van thuis met Moon

Kleur kiezen voor de wand
De basiskleuren van deze kamer is wit. Mooi is het om voor één wand een kleur te kiezen die in de accessoires zitten. In dit geval kobaltblauw. Mocht je van iets rustiger kleur houden dan is zand voor deze kamer ook een goede optie. Het is makkelijkste is om eerst je accessoires grotendeels bij elkaar te zoeken en daarna pas de kleur van de muur te bepalen. Door met je accessoires naar de verfspeciaalzaak te gaan, kunnen ze daar de perfecte kleur mengen die bij je accessoires past. Dat is makkelijker dan bij je muurverf bijpassende accessoires vinden. Door muurverf en accessoires op elkaar af te stemmen, ontstaat een mooi geheel. Een wand behangen met ruit behang is natuurlijk ook een leuke optie.
  
Sterren in het interieur zijn helemaal in!
Sterren op kleding zijn al geruime tijd in, maar ook in het interieur zie ze heel veel. Op onze site thuis met Moon zijn deze leuke accessoires met sterren voor jongenskamers te bestellen.

Hopelijk heb ik je weer geïnspireerd!

Groetjes Monica Bodt
thuis met Moon
www.thuismetmoon.nl

foto's: Pinterest en thuis met Moon


Geen opmerkingen:

Een reactie posten